JO8-1

JO8 wint van Zaamslag met goed samenspel

Zaterdagochtend 10:00 stond voor JO8 de uitwedstrijd in Zaamslag op het programma. Hieronder een kort verslag van de trainer.

Er was vandaag 1 afwezige, Xander kon vandaag helaas niet en daardoor kwam Nino mee. Afgelopen woensdag hebben we getraint en de trainers waren benieuwd of ze de oefeningen in praktijk konden brengen. 

We kwamen wat verlaat het veld op en de spelers moesten vandaag meteen vol aan de bak. Het kwam al snel op 1-1 en de ploegen leken daarom even aan elkaar gewaagd. Maar daarna kwam S.V. Oostburg op stoom met de ene na de andere goal tot gevolg. We hebben mooie passes gezien, soms mooi over de linies heen of nette voorzetten vanaf de zijkant. De afvallende ballen werden gewonnen en daardoor kwamen we terecht op 1-2.

De spelers denderden door en we kwamen op 1-5 door o.a. een afstandsschot van Hielke en Justin en liepen daardoor na de rust uit naar 1-11. De spelers bleven goed vrijlopen en ze lieten mooi voetbal zien. Ook Ymke pikte haar goal mee na een mooie assist van onze spits vandaag: Ezekiel, hij gaf de andere spelers ook netjes de kans tot scoren. Top!

Door de prachtige 1-11 overwinning hadden de spelers wel een snoepzakje verdient.

Spelers:
Ymke, Christian, Nino, Justin, Hielke, Ezekiel, Enis

Uitslag: 1-11

Categorieën

Archief

- advertentie -