Nieuwe teamindelingen

Het is de hoogste tijd om de nieuwe teamindelingen voor het nieuwe seizoen met jullie te delen. Door de komst van de AVG, de wet op de bescherming van persoonsgegevens, kunnen we niet meer zomaar alle namen op de website of via een excelletje delen. De indelingen hebben we inmiddels verwerkt in de bondsteams en deze worden binnenkort vrijgegeven door de KNVB. Vanaf dan zijn dus ook de nieuwe indelingen in de app te zien. Tenzij.....

.... je de Voetbal.nl app niet geïnstalleerd hebt (met een e-mailadres dat voorkomt in onze ledenadministratie). In dat geval staat je privacy instelling standaard op afgeschermd en zal je naam niet in de app op de website worden getoond. Heb je de app wel geïnstalleerd maar heb je als privacy niveau gekozen voor afgeschermd ook dan zal je naam niet getoond worden bij de teamindelingen.

Hoe kan ik dan weten in welk team ik zit?
In je persoonlijke omgeving in de Voetbal.nl staat ook je team weergegeven. Uiteraard moet je dan wel de app hebben geïnstalleerd! Voor een instructie ga je naar de pagina (instructie voetbal.nl app installeren). Tevens heeft Sportlink een video gemaakt waarin ze uitleggen hoe je in de app je team kunt vinden. Bekijk de video hieronder:
Belangrijk om de app te installeren!
Het is belangrijk om de app te installeren zodat je geen club- en teaminformatie gaat missen. Er komen steeds meer mogelijkheden die aan de app worden toegevoegd en waar we als S.V. Oostburg gebruik van willen maken.

Problemen/vragen?

Met welk emailadres ben ik bij S.V. Oostburg bekend?
Weet je niet zeker met welk emailadres je bij ons bekend bent? Dit kun je navragen via ledenadministratie[at]svoostburg.nl

- Ik zie geen teamindelingen van mijn zoon/dochter
Kan het zijn dat jouw emailadres niet het primaire adres is en dat er bijvoorbeeld een ander gezinslid met zijn/haar email als primair contact staat ingesteld? In dat geval kun je met dit emailadres een Voetbal.nl account aanmaken. Ook kun je ons verzoeken om een ander primair emailadres in te stellen. Mail dit naar ledenadministratie[at]svoostburg.nl

- Ik kan de foto en gegevens van mijn zoon/dochter niet aanpassen.
Waarschijnlijk is je zoon of dochter nog geen 16 jaar en heb je nog geen aparte ouderrechten. In het kader van de AVG mogen kinderen onder de 16 jaar niet zelfstandig hun persoonsgegevens wijzigen. Laat ons even weten dat het gebruikte emailadres van een ouder/voogd is. Wij zullen dit aanpassen waardoor je de persoonsgegevens van je kind onder instellingen-mijn kinderen in de app alsnog kunt wijzigen.

- Ik kom er helemaal niet uit en wil toch weten in welk team ik zit
Neem dan even contact op met ledenadministratie[at]svoostburg.nl. De ledenadministratie kan je helpen met het installeren van de app en kan je vertellen in welk team je zit.

- Ik heb vragen/opmerkingen over de teamindeling.
Stuur een mail naar coördinator junioren: Maury Tanghe / jeugdcoordinator-junioren[at]svoostburg.nl of coördinator pupillen: Remco Ultee / jeugd[at]svoostburg.nl met daarin je naam, team en vraag. Na inventarisatie van alle vragen en opmerkingen zul je een antwoord ontvangen.

Twitter

Agenda>banner_svo_webshop

Follow Me