JO11-3

JO11-3 te sterk voor Sluis JO11-1

S.V. Oostburg

Zaterdag 24 maart 2018, na 3 weken van slecht weer en afgelaste wedstrijden mocht de JO11-3 weer het veld op. Deze keer in Sluis.

Sterke start

Daan Schol komt ons versterken, nu Diryke gestopt is, Kas keept de eerste helft. Jesse trapt af en direct zien we een aanvallend Oostburg, waarvan de eerste 5 minuten de bal veel op de helft van Sluis is. Een tegen aanval van Sluis wordt door Sem van achter goed weg gewerkt. De druk blijft en met goed samenspel van Jesse, Ryan en Arjen is het na een terug kerende bal raak en opent Arjen de score: 0-1.

Sluis trapt opnieuw af, komt niet op onze helft en het is Ryan die een mooie assist op Jesse geeft: 0-2! We blijven druk zetten, Daan kan intikken maar de verdediging van Sluis staat toch in de weg. Maar de volgende is wel raak, Daan met de bal aan de voet tikt over naar Jesse en het is 0-3. Sluis weet niet wat er gebeurd want niet veel later weer mooi samenspel: Daan-Jesse-Sen en Daan van ver 0-4!

Opletten

Sluis laat het er niet bij zitten en in een tegen aanval is de verdediging niet helemaal dicht: 1-4. We moeten nu even opletten dat we niet te overmoedig worden. Een corner van Sen gaat in de verdediging, waarbij Arjen een elleboog van een speler van Sluis tegen komt. Dit is niet zo lekker, de scheidsrechter lost het netjes op met een opgooi bal. In het volgende samenspel is het Sen met Ryan die de bal van ver schiet, maar de bal hoog ziet over gaan. De tegenaanval van Sluis wordt nog gestopt door ons, maar Sluis zet door en het is 2-4.

Ryan heeft nog een mooie voorzet voor doel, alleen is er niemand voor de goal om af te werken. Sen heeft lange tijd nog niet kunnen scoren en ziet zijn schot in het zijnet belanden, jammer maar goed geprobeerd! Het samenspel blijft goed en er wordt regelmatig op het doel van Sluis geschoten, maar verdediging en keeper redden Sluis. Ook is er een goede redding van Kas op een aanval van Sluis! Als Sem krampt krijgt is het de scheidsrechter die hem er even van af helpt. Voor we gaan rusten scoort Daan nog de 2-5 . Een schot van Sen gaat net over!

Tweede helft

In de tweede helft is het Sem die gaat keepen en Kas mag het veld in. Sluis trapt af en zetten nu druk op Oostburg gelukkig rolt de bal naast het doel. Maar een aanval van Sluis, man alleen op Sem wordt lastig en het staat 3 -5. De tegen aanval van Oostburg levert wel een doelpunt op, Jesse krult de bal mooi in het doel: 3-6.Sluis voetbalt nu ook aanvallender maar komen er niet door, daar zorgen Corne en Arjen wel voor. Sen probeert het nogmaals maar het is weer de keeper die een doelpunt verhindert. Een schot van Sluis gaat gelukkig door goed uitkomen van Sem naast.

Overspelen

Een aanval van ver door Sen en het is eindelijk raak!! 3-7. Wat opvallend is dat Oostburg goed samen speelt vandaag, er zijn nog wel spelers die “vergeten” over te spelen en alleen op pad gaan, dit levert wel een beetje irritatie op, maar we staan voor! Zelfs Corne krijgt de kans om te scoren maar helaas de keeper red en de tweede keer gaat het schot helaas over. Als er weer een speler alleen op Sem afkomt, komt hij weer goed uit, de speler schrikt en schiet naast! Ryan heeft ook een goede dag vandaag, al gaat een schot net over de goal, maar geeft mooie voorzetten en mag zelfs het laatste doelpunt scoren: 3-8!

Een mooie prestatie, door goede inzet van iedereen en goed samenspel!