JO11-2 JO11-3

‘mini’ Eenhoornderby nipt gewonnen door de JO11-2

S.V. Oostburg

Zaterdag 19 mei, was toch wel beetje spannende dag voor de JO-11 teams van Oostburg, op deze dag gingen zij de wedstrijd tegen elkaar spelen. De Eenhoornderby. De JO11-3 krijgt nieuwe mooie polo’s voor deze derby. Papa Jos fluit, ouders en supporters aan de kant.

Spanning

Josua trapt af van de JO11—2, een directe aanval door de E2 wordt direct goed afgestopt een tegen aanval volgt, maar het is Pieter die het schot stopt. Het is en blijft spannend aan beide kanten, we zijn aan elkaar gewaagd. De corner van Sen gaat hoog over, een aanval met schot op Pieter wordt gestopt, jammer, goed geprobeerd.

De JO11-3 laat het er niet bij zitten en blijven in de aanval. Sen via Jesse, mooie actie, maar Pieter red. Michiel komt in de tegenaanval Arjen tegen op zijn weg die er boven op zit. Als Ryan de bal krijgt en alleen op Pieter af gaat is de spanning te voelen, helaas zijn schot gaat op de lat! Zo jammer, weer goed geprobeerd. Aan de andere kant is het Senne die de corner mag nemen, Michiel een kop kans krijgt maar de bal naast ziet gaan. Een tweede kans voor Michiel, maar Kas red de JO11-2. Kingsley heeft minder geluk zijn corner gaat in het zijnet. In de tegen aanval red Pieter het schot van Sen, krijgt Ryan een mooie kans maar het is weer Pieter die in de weg staat.

Top dag

Zo blijven de kansen volgen, corner Jesse een mooie kopbal van Sem, net naast! Ook Kas wordt regelmatig onder vuur genomen, maar hij heeft een top dag en red op het schot van Kingsley. Aan de andere kant kan Jesse alleen op Pieter , maar ook die heeft een top dag. De spanning blijft op het veld hangen, wie gaat het eerst scoren? Gaat er iemand scoren? Is het de snelle aanval van Niels, nee die gaat net voor bij het doel.

Maar met de mooie aanval is het Sen die de score opent 1-0! Al met al duurt dit 1 minuut. De snelle tegenaanval met  het schot van Niels en het staat 1-1! Daarna nog een kans van Michiel, maar Kas red de bal klemvast met zijn benen. Er volgen voor beide teams nog kansen maar we gaan rusten met 1-1.

2e helft

In de tweede helft trapt Jesse af namens de JO11-3 en blijft Kas het doel verdedigen. Er wordt direct druk gezet door de JO11-3. Voorzet van Sen gaat net voorbij het doel. Voor ons gaat het schot van Niels gelukkig over, maar wat een kans. Corne en Sem staan als verdedigers, maar Corne kan een mooie voorzet naar Ryan geven die zijn bal net naast het doel ziet gaan. De corner aan de andere kant van Niels gaat gelukkig voorbij het doel van Kas. Als Ryan weer alleen voor Pieter verschijnt ligt de bal net niet goed voor zijn rechter voet om te schieten, hij raakt de bal helaas kwijt aan de JO11-2. De JO11-2 komt beter in hun spel en krijgen nu een aantal kansen op onze helft. De corner van Niels gaat in de verdediging, schot Senne net naast en nogmaals corner Niels voor bij het doel. Gelukkig voor de JO11-3 , jammer voor de JO11-2.

Dan lijkt het of Sen scoort maar de bal gaat helaas in het zijnet. Wat een pech! De tegen aanval wordt goed verdedigt door Sem, hij werkt de bal met een ver schot weg. Niels neemt Kas nog eens onder vuur maar hij laat zich niet bang maken. De tegen aanval van Jesse met pass naar Ryan, zijn bal gaat net weer over! Er hangt een doelpunt in de lucht , maar voor wie?

Pech

Nogmaals een super redding van Kas en nogmaals Kas na een schot van Niels. Aan de andere kant komt Jesse met een mooie actie, maar ook daar gaat de bal net door een tikje van Pieter naast het doel. Wat een pech!  Is het door de spanning, de JO11-1 die dicht aan de kant staat, maar de bal wil er niet in. Vooral voor Ryan is het doel vandaag net te laag, de bal gaat weer over.

Na een overtreding op Arjen volgt er een beroemde opgooi bal van papa Jos. De kansen blijven aan beide kanten maar het is dan toch Michiel die de verdediging breekt en de 1-2 scoort. Corne probeert het nogmaals van ver, ook die bal wil er niet in. Ryan nogmaals een mooie pass op Jesse, kop kans maar in het zijnet. De laatste minuten wordt alles op alles gezet door de JO11-3! Een laatste schot van Michiel wordt door Sem blokt. Dan fluit papa Jos af. Een gelijkspel was hier meer dan verdient geweest jongens. Jullie hebben prima en goed voetbal laten zien, goed samenspel een echt team!

Categorieën

Archief

- advertentie -