SVO-1

Oostburg 1 laat op stoom in ‘return’ tegen Biervliet

oostburg 1 - biervliet 1 2019

Waar vorige week al vrij vlug de eindstand op het bord stond, duurde het in de thuiswedstrijd tegen Biervliet tot ver in de 2e helft eer de doelpuntenmachine echt begon te draaien.

Stug

Pas in de 39ste minuut kon Ruben van der Meulen de ban breken. Hij draaide goed weg bij zijn tegenstander en schoot laag binnen. Biervliet kreeg in de eerste helft de ruimte om te voetballen en was het ter verdienste van de bezoekers dat het, mede door stug verdedigingswerk, maar 1-0 stond bij de rust.

2e helft

Ook de 2e helft gaf Biervliet zich niet zomaar gewonnen en duurde het maar liefst tot de 68ste minuut eer Arjen Versluys de marge op 2 bracht. Daarvoor had Oostburg wel al tal van kansen gehad die echter geen doel troffen. Ook was er een twijfelgeval bij één van deze kansen of de bal wel of niet achter de lijn was. De scheidsrechter stond echter niet op de positie om het goed waar te nemen en telde deze dan enigszins begrijpelijk ook niet.

Na de tweede treffer liep Oostburg wel verder uit door wederom Arjen Versluys die twee strafschoppen en een mooie voorzet van de zijkant succesvol binnenschoot en de eindstand daarmee dus op 5-0 bepaalde.