SVO-1

Oostburg herpakt zich op eigen veld tegen Hoofdplaat

S.V. Oostburg

Na de verloren duels tegen Vogelwaarde en Philippine, Herpakte Oostburg 1 zich afgelopen zondag 19 september thuis op het Velterspark en won het van Hoofdplaat. De teller bleef na 90 minuten staan op 6. Lees hieronder het korte verslag zoals het eerst verscheen op pzc.nl

Oostburg – Hoofdplaat 6-0. Oostburg kende zondagmiddag op eigen veld weinig moeite met de bezoekers uit Hoofdplaat. Binnen het kwartier stond de ploeg van Glenn Geeraerts al op een 3-0 voorsprong door doelpunten van Timmy van de Wiel, een eigen treffer en Kevin Hooreweghe. Dat was ook de ruststand. Nog geen twee minuten na de rust, ging de teller opnieuw lopen. Ditmaal was het Jelle Bakker die het net wist te vinden. Voor het uur tekende Van de Wiel voor zijn tweede treffer van de middag en daarmee de 5-0. Het slotakkoord was voor Bakker, die met zijn tweede van de middag de eindstand op het bord zette: 6-0.

Lees alle verslagen van de Zondag 4e klasse A op zondag 19 september via onderstaande link: