JO9-1

Oostburg JO9-1 wint de derby tegen Breskens JO9-1

Het was het weekend van de derby’s. Zo speelde Zaterdag 4 november ook de JO9-1 er één thuis op het Velterspark tegen Breskens.

We hebben tegen Breskens dit seizoen al 2 keer gespeeld en beiden hebben een wedstrijd gewonnen. Het waren gelijk opgaande wedstrijden de vorige keer dus we konden er tegenaan. Het was de eerste wedstrijd die op het nieuw ingezaaide veld 2 gespeeld mocht worden. Het veld uitzetten ging deze keer makkelijk door de hulp van Wolfert. Hij had met behulp van kalk simpel aangegeven de hoeken van het veld. Dank daarvoor Wolfert!

We stonden compleet vandaag incl. Christian die vanaf volgende week de JO8-1 gaat versterken. We begonnen slapjes en voordat we het wisten stonden we 0-2 achter. Nog voor de time-out in de eerste helft stond het 1-2. Het was duidelijk dat ook wij fysiek moesten gaan strijden. De spelers pikten het goed op en uiteindelijk kwamen we op 2-2. De verslaggever weet even niet de ruststand, maar wel de eindstand. Het was uiteindelijk 9-2! Knappe prestatie jongens. Er werd goed gestreden, waar mogelijk samengespeeld en de supporters hebben een leuke wedstrijd gezien. Na afloop nog penalty’s en die werden bijna allemaal gescoord. Op naar volgende week een nieuwe derby; tegen IJzendijke…

Categorieën

Archief

- advertentie -