Activiteitennieuws

Kaartavond sfeervol tijdens de derde editie

Vrijdag 23 februari was de eerste S.V. Oostburg kaartavond in 2018 en de derde kaartavond van dit kaartseizoen. De kantine aan de Baljuw Velterweg was lekker warm en heerlijke koeken stonden klaar. Hieronder een kort verslag van de avond:

Opwarmen

Rond 19.45 uur kwamen de meeste deelnemers aan en deze keer waren er 16 jokeraars en 9 bieders. Samen met de supporters was de kantine lekker gevuld. De ene kaarter moest er nog even inkomen en hoopte dat het snel beter zou gaan, een ander wilde eigenlijk het liefst alle rondes achter elkaar spelen om de ‘flow’ te kunnen behouden.

Gele kaart

De avond was nog maar net begonnen of er werd een gele kaart uitgedeeld. Voor zover bij ons bekend is dit de eerste gele kaart ooit in de geschiedenis van het kaarten. De ‘overtreding’ was onbewust en gelukkig kon iedereen er hartelijk om lachen. De sfeer zat er dus goed in. Na de derde ronde was er een wederom een verloting en we zijn alle sponsors erkentelijk voor de gulle giften. Waardebonnen, voederbakjes, bloempotten, zeep en met nog veel meer verschillende zaken gingen velen naar huis. TOP!

Kaartavond Uitslag

Uiteindelijke was er natuurlijk ook een einduitslag na 4 rondes kaarten. Hier de top 3:

Uitslag bij het Jokeren

  1. Cynthia Duininck
  2. Bjorn Verploeg
  3. Rini Versluys

Uitslag bij het Bieden

  1. Jaap Verplancke
  2. Felix de Smit
  3. Jan de Koeyer

Hieronder zie je de de verdere stand van de avond en nog wat impressie foto’s. Het was een geslaagde avond en de eerstvolgende en laatste kaarting van dit seizoen is 6 april 2018. Aanvang 20.00 uur, wees op tijd om tijdig in te schrijven. Ben je er de volgende keer ook bij? Zet je dan aanwezig bij het facebookevent. Ook kun je een verslag teruglezen op de site van de eerste editie

Categorieën

Archief

- advertentie -