JO17-1

Weer een zege met grote cijfers voor de JO17-1 tegen Axel

S.V. Oostburg

5 dagen na de grote overwinning op Goes moesten de IJzendijkse en Oostburgse jongens onder 17 naar Axel om tegen de plaatselijke FC aan te treden. Hieronder weer een kort verslag van de supporter ter plaatse:

Overtuiging

Na een goeie warming up zagen we van het begin af aan een gemotiveerd IJzendijke/Oostburg van start gaan tegen een F.C. Axel dat naar later bleek toch ook weer een maatje te klein was. Goede aanvallen, veelal via de zijkanten opgezet en met volle overtuiging afgerond. Zo kwamen we weer tot een comfortabele ruststand van 1-4.

2e helft

Na rust een zelfde spelbeeld. IJzendijke/Oostburg bleef gaan in een vrij hoog tempo waar Axel absoluut geen grip op had. Het valt op dat er veel minder met de bal gelopen wordt dan vorig jaar. Van achteruit wil men nog wel eens een keer de bal gaan brengen en op het middenveld moeten ze nog wel eens te lang nadenken wat te doen. Maar de jongens hebben over de gehele wedstrijd gezien weer goed voetbal laten zien.

Ik hoorde een opmerking van de trainers dat winnen hartstikke leuk is, maar dat hun voornaamste insteek is dat ze er naar streven dat elke speler over het hele seizoen gezien stappen maakt om in een team goed te functioneren, en dus betere voetballers proberen te maken!

De Ruststand: 1-4
De eindstand: 1-8

Doelpunten: Caz Cornelis: 3, Rick Bracke:2 en Thijs de Jonge. Twan v.Exter, Job Smoorenburg allen 1.
Assists: Siebe Bakker: 2 en Niek Voogdt, Bas Verhaegen, Rick Bracke, Julian Baillie, Caz Cornelis, Kevin Hooreweghe allen 1

Categorieën

Archief

- advertentie -