JO15-1

Ruime winst tegen MOC ’17 opsteker voor de JO15-1

S.V. Oostburg

Op Bevrijdingsdag en met het mooiste weer dat je je maar kunt bedenken, trad de JO15-1 aan tegen MOC ’17 en kwam het al vlug op voorsprong. De vaste supporter zag het gebeuren:

Een keurige combinatie tussen Bjorn en Julian leidde na 4 minuten al de 1-0 in. Daarna in de 2e, 30ste, 31ste en de 35ste minuut, werd de voorsprong steeds opgevoerd door Caz, Siebe, Kevin en Julian. Ruststand 5-0.

Opgevoerd

Na rust bleef de JO15-1 het spel dicteren  en regelmatig werd de score opgevoerd tot 9-0. Na rust scoorden Siebe 3x en Jelte uit assists van Kevin, Siebe ,Yvo en Julian. Moc’17 kwam tot enkele corners en Quintin  moest 2 x handelend optreden om de 0 op het scorebord te houden.

Wat we vandaag weer geleerd hebben is, dat wanneer de JO15-1 zelf het tempo kan bepalen, dat het dan tot vele goeie momenten in staat is. Wanneer de topploegen tegen ons in het geweer zijn, dan moeten we ons te veel bijzetten om de zaak bij elkaar te houden. Al met al een leuke wedstrijd, waar flink van genoten werd.

IJzendijke / Oostburg  JO15-1 tegen MOC ’17 uit Bergen op Zoom. Uitslag 9-0. Ruststand  5-0

Doelpunten: Siebe 4, Bjorn 1, Caz 1, Kevin 1, Julian 1, Jelte 1
Assists: Kevin 3, Siebe, 3, Julian 2 en Yvo 1