Activiteitennieuws

Hapoel Haifa F.C. – K.V. Oostende: Een terugblik en dankwoord

Afgelopen Woensdag mochten we als vereniging S.V. Oostburg gastheer zijn voor de wedstrijd Hapoel Haifa F.C. tegen K.V. Oostende.

Minder als een maand geleden wisten we pas dat we deze wedstrijd mochten organiseren. Sindsdien is er door de werkgroep hard en met enthousiasme naar de dag zelf toe gewerkt. We hebben veel complimenten mogen ontvangen die we hier willen overbrengen en zijn er enkele verbeterpunten aan het licht gekomen die we binnenkort gaan evalueren.

Bedankt!

Op de wedstrijddag zelf waren zo’n 50 vrijwilligers aan de slag. Als we nog niet iedereen persoonlijk bedankt hebben, willen we via deze weg iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest en alleen zo kan een evenement als dit een succes worden. We hopen als er in de toekomst de kans zich voordoet om weer zo’n wedstrijd te organiseren, we iedereen weer mogen vragen.

Namens de werkgroep,
Jan Klaassen

Terugblik in de media

Kon je er niet bijzijn op de dag? Hieronder een aantal links naar de verschillende media die verslag deden over de wedstrijd:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180711_03609342

http://www.kvo.be/nieuws/kvo-hapoel-haifa-2-0

 

Daarnaast willen we de verschillende sponsoren bedanken:
Dethon groen, de Sutter, Ultility, Drewi, Aers, Vanacker
Stichting t vestje, Smaakmaker, Good & Tasty, de Chat, Eigenwijs, Van Sorgen, Verweij

Trainingskamp

Hapoel Haifa verblijft tot Woensdag 18 Juli in Zeeuws-Vlaanderen en traint nog een aantal keer op ons Velterspark. Wil je een keer komen kijken? Vandaag, Vrijdag 13 Juli staat er een training gepland om 18:00. Zaterdag geen i.v.m hun wedstrijd tegen Club Brugge. Zondag t/m Dinsdag om 11:00 en 18:00 uur *onder voorbehoud